Select Page

Informacija o zbiranju in obdelavi osebnih podatkov

Ta informacija opisuje principe obdelave osebnih podatkov, ko Maratela mreže d.o.o. opravlja storitve prek elektronske/telefonske komunikacije. V primeru nesklajenosti bodo imela ta pravila prednost pred drugim določbami, ki se nanašajo na obdelavo osebnih podatkov in ki so v splošnih pogojih.

Vodja obdelave osebnih podatkov

Za obdelavo osebnih podatkov je odgovoren:

MARATELA MREŽE d.o.o. za storitve

Naslov: Lonjica (Mesto Vrbovec), Lonjica 33

OIŠ: 99579721096

MŠS: 080791126

E-mail: info@maratela-mreze.hr

Osnova in namen obdelave – katere podatke obdelujemo in zakaj?

Vaše osebne podatke obdelujemo zaradi izvajanje naših storitev.

Predpogoj za uporabo naših storitev je, da ste polnoletni. Pred izvajanjem storitev vas bomo zaprosili, da potrdite, da imate več kot 18 let. Ne bomo zahtevali drugih osebnih podatkov, razen potrditve, da ste polnoletni, in imen, ki jih želite uporabiti v komunikaciji (ki ne mora sovpadati z vašim dejanskim osebnim imenom), vendar lahko med komunikacijo razkrijete več informacij, vključno s podatki o svojih interesih in všečkih. Ker so naše storitve namenjene zabavi, kakršne koli informacije, ki jih delite z nami, razen potrditve, da ste polnoletni, morda ne držijo in jih ne bomo preverjali.

Osebe s katerimi komunicirate ne morejo videti telefonske številke, ki jo uporabljate za komunikacijo z nami, vendar bo ta telefonska številka vsekakor shranjena na našem strežniku in dostop do teh podatkov imajo samo za to pooblaščene osebe.

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo tudi zaradi rešavanja Vaše pritožbe v tveti z opravljeno storitvijo ali pa da bi odgovorili na neko vašo zahtevo. Oblike pritožbe ali zahteve še nismo vnaprej določili, količina podatkov, ki jih obdelujemo pa je odvisna od vas, vendar se običajno obdelujejo informacije o osebnom imenu predlagatelja zahteve/pritožb ter je odvisna od predmeta zahteve, telefonske številke, s katere je vzpostavljena komunikaciju, časa komunikacije in pod.

Obdelovalci podatkov, deljenje s tretjimi osebami

Obdelovalci podatkov so naši poslovni partnerji, s katerimi sodelujemo pri zagotavljanju storitev.

Sodelujemo s podjetji v evropskem gospodarskem prostoru (EGP), in če temu ni tako, izberemo partnerje, ki zagotavljajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov. Pogodbene klavzule dodatno zagotavljajo varstvo osebnih podatkov (določitev namena, dajanje navodil za uporabo in zaščito podatkov, prepoved uporabe podatkov v druge namene itd.). Če se odločimo za sodelovanje s partnerji zunaj EGP, v državah, za katere Evropska komisija (EK) ni izdala odločbe o ustreznosti, zaščitimo obdelavo podatkov s standardnimi pogodbenimi klavzulami, ki jih je odobrila Evropska komisija.

Uporabljamo procesorje na področju IT in telefonsko / elektronsko podporo tako, da lahko zagotavljamo storitve po elektronskih komunikacijskih kanalih in za drugo možno podporo za izboljšanje zagotavljanja storitev.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@maratela-mreze.hr .

Obdobje hrambe podatkov

Telefonski pogovori se ne snemajo. Podatki, izmenjani med telefonskim pogovorom, se ne beležijo ali shranjujejo drugače in po zaključku telefonskega pogovora nimamo na voljo vaših osebnih podatkov (ime, zanimanja itd.).

Podatki o telefonski številki, s katere je bil klic sprejet, ter informacije o trajanju klica so shranjeni na strežniku telefonskega operaterja v skladu s predpisi o elektronski komunikaciji in na strežniku našega ponudnika IT storitev, ki se nahaja na Hrvaškem. Te informacije so shranjene izključno za določitev trajanja klica, vse zaradi poštenega plačila storitve in za primer kakršnih koli sporov v skladu z zakonom. Te informacije so shranjene na strežniku ponudnika IT storitev 6 mesecev, nato pa se samodejno izbrišejo.

Ukrepi za varstvo podatkov

Sprejemamo razumne organizacijske in tehnične ukrepe za zaščito informacij, ki jih obdelujemo, pred zlorabo, nepooblaščeno obdelavo, razkritjem ali uničenjem.

Uporabljamo varne strežnike in dostop do podatkov v strežnikih je omejen samo na pooblaščene osebe, z ustreznimi zaščitnimi ukrepi, naši zaposleni in sodelavci pa so usposobljeni za ravnanje z osebnimi podatki.

Za več informacij o tehničnih ukrepih, ki jih uporabljamo za zaščito vaših osebnih podatkov, nas lahko kontaktirate na info@maratela-mreze.hr.

Vaše pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov

a) Pravica do dostopa: Dobite lahko potrditev, da se vaši osebni podatki obdelujejo in če se takšni osebni podatki obdelujejo, dostop do teh podatkov in informacij o sami obdelavi (namen, kategorija osebnih podatkov, deljenje s tretjimi osebami, obdobje hrambe itd.).

b) Pravica do popravka: Če obdelujemo vaše osebne podatke, ki so nepopolni ali netočni, lahko od nas kadar koli zahtevate, da jih popravimo ali dopolnimo. Ko obdelujemo osebne podatke samo med opravljanjem storitev (npr. med telefonskim pogovorom), lahko zahtevate popravek med opravljanjem storitev.

c) Pravica do izbrisa: Po izteku roka hrambe in kadar ni drugih pravnih razlogov za hrambo podatkov, podatke izbrišemo. V primeru, da vaše podatke nezakonito obdelujemo – po poteku roka hrambe in kadar obdelava predstavlja nesorazmerno poseg v vaše interese, lahko zahtevate, da take podatke izbrišemo.

d) Pravica do omejitve obdelave: Od nas lahko zahtevate, da omejimo obdelavo vaših podatkov v primeru nezakonite obdelave, in zavrnete brisanje in zahtevate omejitev uporabe podatkov; če vaših osebnih podatkov ne potrebujemo več, vi pa jih potrebujete, da bi vložili, uveljavili ali utemeljili pravni zahtevek v zvezi z zaščito ali obrambo svojih pravic (na sodišču ali drugače).

e) Pravica do prenosa podatkov: Od nas lahko zahtevate, da vam posredujemo vse vaše osebne podatke (če jih imamo) v elektronski obliki, ki jih lahko nato predložite kateri koli drugi osebi. Ne moremo prenesti vaših osebnih podatkov neposredno drugemu subjektu.

f) Pravica do pritožbe: Če menite, da smo pri obdelavi vaših podatkov kršili pravila o varstvu podatkov, nas lahko kontaktirate, da rešimo morebitne spore. Vsekakor se imate pravico pritožiti hrvaški agenciji za varstvo podatkov in tudi nadzornemu organu v EU.

Upoštevajte, da nekatere od teh pravic niso izvršljive po izbrisu podatkov, na primer osebne podatke, pridobljene med opravljanjem storitev po telefonu, izbrišemo takoj po opravljeni storitvi, v tem primeru lahko dobite le podatke o tem, ali se vaši osebni podatki obdelujejo ali ne in podatke o času klica iz določene telefonske številke.

Uporaba piškotkov

Da bi naša spletna stran pravilno delovala, da bi lahko še bolj izboljšali spletno mesto in storitev, da bi izboljšali vaše izkušnje, spletna stran uporablja piškotke. Oglejte si našo politiko piškotkov za več informacij o piškotkih.

Kako se lahko obrnete na nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali želite uveljaviti katero koli od teh pravic, nas lahko kontaktirate na info@maratela-mreze.hr.

 • Lora / Kod #58

  Dominantna, provokativna, pripravljena za nove izkušnje. To sem jaz, goreča Lora, biseksualka, stara 27 let. V mojem življenju imam posebno mesto za nežna in čutna dekleta, s katerimi uživam v intimnem druženju. Skupne spolne fantazije in sanjarjenja o nežnostih so za mene vir zadovoljstva. V preteklosti sem veliko tega delila s partnerko, vendar odkar sva prekinili zvezo, sem se odločila, da na ta način najdem dekle s podobnimi interesi in s katero bi lahko preživela kar se da veliko časa. Glede na to, da se ukvarjam s trebušnimi plesi, je moja najbolj vroča fantazija, ko skupaj s privlačnim dekletom po vročem plesu doživljam orgazem prav takrat, ko se ona z jezikom igra z mojim klitorisom, z rokami pa mi stiska moji okrogli in čvrsti joškici. Mmmmm, želim si, da bi veliko od tega počeli skupaj na divji in razvraten način, vse dokler naju ne združi strastni orgazem. Če prebiraš te vrstice in sanjariš o istem kot jaz, me pokliči, da skupaj doživiva najlepše trenutke.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Ela / Kod #117

  Zdravo. Moje ime je Ela in rada bi razkrila nekaj o sebi in mojih skrivnostih. Sem čudovita črnolaska, z lepimi modrimi oči, z dolgimi nogami in bujnimi prsmi. Še po petih letih zakona sem bila še vedno sramežljiva. Vse se je spremenilo, ko je nekega dne na vratih nenadoma pozvonil poslovni partner mojega moža, medtem ko sem bila sama doma. Ker sem bila pomanjkljivo oblečena in nepripravljena za takšen obisk, se spominjam samo, da me je on požiral s pogledom. Ampak tudi jaz moram priznati, da je bil veliko lepši od mojega moža. V trenutku sva se skoraj brez besed začela poljubljati pri vratih in božati. Vstopila sva v stanovanje in on je navalil name, kar mi je bilo všeč, hitro je bil v meni in me začel močno porivati. Ko mu je prišlo, je rekel, da ga je vzburilo moje svileno spodnje perilo in gladko zategnjeno telo. Od takrat sem se spoznala čare seksa in moja obrita muca vedno išče nekoga, ki bi jo zadovoljil na pravi način. Lahko ti razkrijem le to, da bi s teboj podelila še eno mojo skrivnost. Pokliči me in ti povem, katero.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Nataša / Kod #92

  Jaz sem Nataša, stara sem 20 let. Sem rjavolaska, z zelenimi očmi in čudovito temno poltjo. Lahko se zdim nedolžna, a naj te to ne zavaja. Sem dekle, ki jo lahko porivaš, kjerkoli si zaželiš. Uživam v seksu in najbolj norih spolnih fantazijah. Pred nekaj leti sem se iskreno zaljubila v seks po telefonu. Vse se je začelo takrat, ko sem bivšega fanta ujela, ko doživlja orgazem in diha globoko v telefon z drugim dekletom. Četudi sva se razšla, sem se odločila, da bom poskusila to novo fantazijo prek telefona, kar me sedaj res navdušuje. Rada si oblečem fensi spodnje perilo, v katerem pridejo do izraza moje nabrekle bradavice in vlažna muca. Če tudi ti uživaš v tem, me pokliči.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Lili / Kod #128

  Večina me pozna kot prelepo prsato lepotico. Imam velike joške, čvrste bradavičke in odkar pomnim sem bila zaradi tega pri fantih vedno priljubljena. Ko sem bila študentka na faksu pa sem spoznala pravi čar sperme v pički. S cimrom sva fukala vsak večer, ker sem oboževala občutek mokre pičke in tiste trenutke zadovoljstva vsakokrat, ko me je divje pofukal. Rad je videl, da so drugi fantje poslušali kako me fuka, občasno pa je k nama poklical starejše študente, da so me božali in fukali s prsti, medtem ko je on po več ur drkal. Zdaj, ko se faks počasi zaključuje sem prepričana, da mi bo to zelo manjkalo. Želim nadaljevati s tem, fukati vsak dan in biti vedno potešena. Če ti je všeč najboljša seksi zabava me vsekakor pokliči.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Ivančica / Kod #108

  Jaz sem Ivančica. Visoka, privlačna, imam dolge noge, veliko ritko in zelo sočne joške. Rada raziskujem nove stvari in sem zelo odprta ter ljubezniva oseba. Želim se rešiti vseh predsodkov in povsem svobodno uživati v spolnosti. Nič nimam proti mlajšim moškim, vendar pa me bolj privlačijo starejši. Prvo izkušnjo sem imela s sosedom, ki je bil starejši od mene, in ko me je prvič nabil na tiča, si je moja muca želela še naprej dobrega in izkušenega moškega z dobrim orodjem. Zase menim, da sem še vedno neizkušena deklica, ki išče nekoga, ki ji bo znal ponuditi pravi seks. Bi lizal moje joške in mi spustil svojo spermo v usta? Javi se. ko boš iskal nove izkušnje.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Vanesa / Kod #74

  Rada imam, ko se moški pri meni počuti posebno in od mene dobi vse, kar si želi. Všeč mi je, ko dvigne moje kratko krilce, se igra z mojimi joški, sleče spodnje hlačke in vame globoko porine svojega tiča. Imam zelo umazano domišljijo in želela bi ti razkriti veliko več o svojih spolnih avanturah. Sem zelo izkušena, luštna, pohotna, četudi sem suha blondinka, moje velike prsi so vedno povod za fantazije drugih o divjem seksu z menoj. Si ti eden izmed njih? Javi se, da si podeliva skupne izkušnje in spolne fantazije.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Mihaela / Kod #62

  Sem ena taka posesivna debeluška, ki si želi seks z močnim fantom. Imam velike joške in prepričana sem, da ti bo všeč, ko jih boš grizljal. Želim, da poskusiva vse položaje, še posebej analne. Prej sem oboževala seks v troje, ko sem imela več tičev v sebi, sedaj pa si želim, da me poriva samo ena oseba. Vedno sem razpoložena za druženje. Muca je pogosto zrajcana, če želiš, se lahko slišiva. O dragi, zelo se bova zabavala, ko bova skupaj. Če obstaja kaj posebnega, kar mi želiš povedati, ta debeluška ne bo zadovoljna, vse dokler ne ožame še zadnje kapljice sperme iz tvojega tiča, z roko, usti, z muco ali ritko. Želim, da prevzameš vlogo, če me boš izbral, ti ne bo žal. Vsaka debeluška ima svoje prednosti, če me pokličeš, ti povem, katere so moje. Čakam nate.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Mira / Kod #72

  Sem Mira, gospa, ki ima rada seks z mlajšimi moškimi. Vem, da je najti pravo žensko za seks, nekaj nepozabnega in hkrati enkratna izkušnja. Uživam v dobrem seksu in vročih masažah. Rajcajo me mladi moški, z zategnjenim mišičastim telesom in z velikim tičem. Moja najboljša izkušnja se je zgodila v stanovanju, ko sem naročila masažo. Vem, da sem po tem divjem seksu z maserjem začutila še več pohote, razuzdanosti in od takrat sem vedno pripravljena na dober fuk. Si lahko ti predstavljaš, kako okusna je moja sočna muca po pravem razvratnem seksu? Dovoli mi, da ti to povem, pokliči me, želim si, da bi uživala skupaj.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Ana / Kod #121

  Sem enaindvajsetletno dekle, ki sta ji ljubezen in strast dve najbolj pomembni stvari v življenju. Moji temno rjavi lasje, gladka koža in popolno telo vzbujajo vzdihe mladih in starejših moških. Z lahkoto lahko osvojim srce moškega, četudi je to le za eno noč. Sem razuzdana in divja, spontana in prava avanturistka in to so moje prednosti pri osvajanju močnejšega spola. Vzburja me vse, od nežne erotike do strastnega dvorjenja, saj se popolnoma prilagajam željam svojega partnerja. V pogovoru z menoj se lahko vidi, da sem zelo odprta in pripravljena izpolniti vse, o čemer sanjajo moški. Do sedaj sem še vedno neskončno uživala v klasičnem seksu, kjer mi partner mora obvezno lizati muco, nato pa me strastno nabija tam, kjer si želi. Trenutno nisem v zvezi in tukaj sem zato, da spoznam nekoga, s komer bi imela nove spolne izkušnje. Želim si poskusiti analni seks in seks z več partnerji istočasno. Če želiš izvedeti o vzburljivih podrobnostih najinega intimnega druženja, me pokliči.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Lana / Kod #90

  Hej, pozdrav vsem. Ime mi je Lana in sem študentka prava. Sem poredna študentka in zelo privlačna dvaindvajsetletnica. Sem seksi črnolaska, visoka, z velikim oprsjem in obožujem analni seks. Odkar sem prvič poskusila analni seks, sem začutila, da je moja vulgarna stran osvobojena na pravi način. Čutim, da me je ta izkušnja pripeljala do tega, da sem še bolj samozavestna, v spolnem življenju se končno počutim izpolnjeno. Lahko sem tudi najbolj izbirčno dekle, lahko sem tudi preveč zahtevna ali tvoja mala umazana kurbica, ki je vedno pripravljena na seks. Si pripravljen za najboljši analni seks v življenju? Pokliči me in z menoj podeli svoje fantazije.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Ines / Kod #70

  Si v seksu želiš dominantnega dekleta? Jaz imam veliko seksualnih želja, kaj pa ti? Ime mi je Ines in v seksu sem prava razvratnica, vem, da ti bo to všeč. Imam 28 let, sem negovana blondinka s skravžljanimi lasmi. Rada se zabavam in izpolnjujem vse tvoje želje. Vendar ne pozabi, sem dominantna in želim poskusiti nove stvari. Imam veliko svilenega in čipkastega spodnjega perila in vem, da bi rad povohal moje spodnje hlačke in drgnil tvoj kurac vanje… Ko si sam in si želiš sprostitve, bi se rad z menoj pogovarjal o porednih stvareh? Ali bi si želel, da te tvoja gospodarica Ines kaznuje in biča, če ne poližeš sočne in nabrekle breskvice, tako kot si jaz želim? Vem, da si z menoj želiš vse tiste umazane in seksi fantazije, ker sem jaz tvoja gospodarica. Želim si pogovora s teboj, javi se.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Maja / Kod #04

  Mnogi so mi rekli, da sem za svoja leta nadpovprečna in si zato mladi in stari želijo moje pizde. Ime mi je Maja, imam 51 let. Všeč mi je, ko starejši moški ponori zaradi vonja moje ta male in ponovno začuti možno željo po njej. Vsak dan porabim nekaj ur pred ogledalom, ker imam rada, da se moji blond lasje, dolgi rdeči nohti, ozke oblekice in čevlji s visokimi petkami popolni. Ker če boš enkrat začutil, kako se daje dol starejša dama, me ne boš izpustil, vse dokler v mojo lepo pizdo ne izprazniš še zadnje kapljice sperme. Če si mlad, se lahko pofukava, vendar le, če imaš velikega in debelega kurca, ker te želim začutiti globoko v sebi. Sem pohotna ženska, ki se rada dobro zabava. Če želiš isto kot jaz, si lahko izmenjava mnenje o mojih željah, javi se.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Ramona / Kod #104

  Sem Ramona, 25-letno privlačno dekle, prepoznavna po unikatnem stilu in načinu uživanja v življenju. Ko gre za seks, ne maram tabujev, ampak le prave užitke in erotična zadovoljstva. Zaradi eksotične lepote, šarma in senzualnosti, imam vse, kar je potrebno za sladke in nenasitne spolne igrice. Moja najlepša izkušnja je bila, ko sem praznovala rojstni dan. Takrat mi je moj bivši fant podaril vibrator in čipkasto spodnje perilo, pod katerim se je prikazovala moja obrita pička in veliki okrogli bradavici. Spodnje perilo sem morala obleči pred mojim bivšim in njegovim prijateljem ter se nato na postelji samozadovoljevati z vibratorjem. Nato me je prijatelj mojega takratnega fanta začel porivati in na koncu mu je prišlo v moja usta. Takoj zatem me je zajahal še moj fant in mi govoril, da sem umazana kurbica, ki vzame vse kurce. Četudi sem zvezo pred kratkim razdrla, je v meni še vedno močna želja po tem, da me istočasno zadovoljita dva moška. Že sama misel na to me vzburi in upam, da bom našla nekoga, s katerim bom doživela to neverjetno izkušnjo. Če si za in imaš morda tudi prijatelja, ki si želi isto, se mi javi, to poskusimo vsi trije skupaj.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Lucija / Kod #136

  Če želiš raziskati nove načine za spolne igrice, si pravkar našel to, kar potrebuješ. Sem Mia, 25-letna blondinka in vzburja me vse, kar je povezano s seksom. Moje najbolj intimne fantazije te bodo zlahka vzburile. Vedno mi je všeč, ko začutim pravo mero pozornosti s strani moškega, vendar pa me močno vzburja tudi hitri seks. Moja najbolj nora izkušnja se je zgodila na pisarniškem stolu, ko me je šef fukal v zaklenjeni pisarni in to sredi delovnega dne. Lizal je moje velike joške in me nato lizal naprej po vsem telesu in po vlažni muci. Zelo me je vzburjalo tudi to, da lahko nekdo potrka na vrata, tako da me je šef divje porival, da bi mu čim prej prišlo. Rekel mi je, da je z menoj doživel najboljši seks v življenju. Če želiš izvedeti, kako lahko zadovoljim tvojo hrepenečo željo po najboljšem hitrem seksu in po moji sočni muci, se mi javi čim prej, čakam nate.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Marta / Kod #53

  Imam 27 let, krajše blond lase, rjave oči in zelo lepo telo. Trenutno sam samska, saj sem pred enim letom zaključila dolgoletno zvezo. Že dolgo sem zaposlena v pisarni v centru mesta. Živim sama, imam popolno družbeno življenje, ob vikendih redno hodim ven v različne bare. Redko kdo pozna moj fetiš. Obožujem vroče pogovore prek telefona, ki me zelo vzburjajo. Najbolj pa me vzburi, ko govorim o fafanju, orgazmih in izlivih v usta in po celem obrazu. Hitro se vzburim in mokra sem, medtem ko klepetam po telefonu. Želim si, da me pokličeš takrat, ko imaš v rokah trd penis, da nama lahko pride istočasno.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Petra / Kod #86

  Pravijo, da je staro vino najbolj pitno, njegov okus pa se nikdar ne pozabi. Sem Petra, stara sem 47 let. Rada se zabavam s seksi pripomočki in vibratorji. Moj bivši mož ni nikdar uspel zdržati mojega ritma, saj so moji spolni apetiti ogromni. Glede na to, da sem razvezana, je moj glavni cilj najti več ljubimcev, s katerimi bom v seksu doživela popolno ekstazo. Iščem kakovostno preživljanje prostega časa in zato me pokliči takoj, saj želim čimprej občutiti tvojega trdega tiča in te zrajcam do najbolj norega orgazma, ki si ga kadarkoli doživel. Pokliči me za prijetno druženje, kjer se lahko skupaj klepetava o vsemu.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Elena / Kod #118

  Ime mi je Elena. Vsi iz mojega kraja me poznajo kot zabavno in zanimivo dekle. Imam daljše črne kravžljaste lase, modre oči in velike joške. Pravijo mi, da sem v seksu prava tigrica. Rada se fukam vse do konca, vse dokler moja pizda ni popolnoma uničena od seksa in vedno pogoltnem še zadnjo kapljico sperme. Okus sperme me navdušuje. Zgodilo se mi je, da se v meni znajdeta tudi dva tiča in ugotovila sem, da mi to vse bolj paše. Rada imam, ko mi partner zabije tiča vse do konca, medtem ko mi drugi pripravlja ritko, da jo napolni. Sem zelo glasna, močno vzdihujem pred vrhuncem in doživim obilen orgazem. Sedaj bi mi pasal en dober fuk. Če si pripravljen na nepozaben seks in fukanje vroče in že dobro obdelane pizde, se mi javi takoj.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Nika / Kod #65

  Imam 45 let, prodorno modre oči in blond lase. Sedaj sem v najboljših letih za dober seks. Imam veliko izkušenj v seksu. Privlačijo me mladi moški, večina dosedanjih partnerjev je bila mlajših od mene. Rada imam, ko me z veliko strastjo nabijejo na tiča, da se lahko sprostim do konca. Moj zadnji fukač je bil 15 let mlajši od mene in bil je izjemno dober. Porival me je večkrat v eni noči. Redno sem mu morala fafati tiča, ker ga je to zelo vzburjalo, še preden bi ga zaril v mojo muco. Na meni so najlepše joške, ritka, ki lahko sprejme velikega tiča, ter vroča in zelo vlažna neobrita muca….Fukanje z menoj je zelo dobra izkušnja. Če me želiš strastno polizati in porivati, me pokliči.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Tamara / Kod #114

  Bi raje seksal z debeluško kot s suhico, drži? Ime mi je Tamara, imam 46 let, dolge črne lase, rjave oči, visoka sem 1,68 m, imam 63 kg, vendar nisem imela nikdar težave s tem, saj sem zelo seksi in strastna bejba. Moj obseg prsi je 95 cm. Najbolj so mi všeč dominantni, suhi in visoki moški, ki uživajo v grizljanju bradavic in lizanju pizde. Rada imam vse vrste seksa v spalnici, najbolj me zrajca, ko moški pred menoj masturbira. Lahko ti pokažem nekaj posebnega, vendar ne želim razkriti preveč, zato me pokliči! Lahko mi poveš vse, kar si želiš, noro se bova zabavala.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Mirta / Kod #116

  Jaz sem Mirta, študentka. Po horoskopu sem levinja. Imam 24 let, sem manjše rasti, suha, imam črne dolge lase ter čvrste in zategnjene prsi. Popolnoma me fascinira vse, kar je povezano s seksom. Rada ima moške in ženske. V seksu sem pripravljena na vse, da bi zadovoljila svoje potrebe in skrivne želje. Rada imam, ko me moški drži za lase in mi poriva svoj penis globoko v moje grlo, vse to me zelo rajca. Navlažim se tudi, ko je ženski jezik globoko v moji ta mali. Želela bi spoznati moškega in žensko za kakovosten seks v troje… Znam biti tudi zelo zahtevna, ker imam pri igri v troje veliko fetišev. Lahko te pripeljem do vsakršne zadovoljitve, zato se mi javi, da ti razkrijem najbolj nore igre in fantazije.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Suzi / Kod #103

  Si danes bil poreden ali potreben fant? Rada imam perverzne in vroče pogovore. Zelo me vzburjajo nenavadne in pokvarjene seksi zgodbe, obožujem seks, vse mogoče seks igrače v barvah, želim si vlogo podrejene sužnje in sladko vzburjene vlačuge. Tvoje najbolj nore fantazije in sanje lahko spremenim v resničnost. Pripeljem te do najbolj norega zadovoljitve, ki jo iščeš, vendar me moraš poklicati, da skupaj uresničiva najine strastne želje in fantazije. Kliči me gospodična Mirna, ker vem, da te bo to zrajcalo. Čakam na tvoj klic.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Dana / Kod #93

  Zabavna, iskrena in odprtega mišljenja, tako bi me opisala moja bivša punca. Četudi sem biseksualka, rada delim izkušnjo z moškimi. Sem zelo privlačna, imam dolge rdeče lase in zelene oči. Sem manjše rasti in imam manjše prsi, vendar sta moja vroča muca in klitoris zelo sočna med dobrim seksom. Želim poskusiti vse, dokler moja mala in ozka pizda ne postane zadovoljna. Vedno sem radovedna in želim spoznati tvoje vroče fantazije. Upam, da bova postali najboljši prijateljici in bova podelili seksualno izkušnjo, ki je ne boš nikdar pozabila. Pokliči me.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Anamaria / Kod #95

  Pred nekaj leti sem se preselila iz manjšega mesta in začela delati kot kozmetičarka v enem znanem salonu za lepoto. O svojem fizičnem izgledu vedno slišim le najlepše komentarje. Za sebe negovana brinetka, zelenih oči in polnih ustnic. Sem družabna, vedno polna novih izkušenj, ker rada hodim v mesto s prijatelji in sem v stiku z dogajanjem. Ne maram samote, privlačijo me starejši moški, telefonski pogovor pa mi je vedno všeč. Četudi nerada flirtam in ne maram avantur, mi je vseeno všeč občutek, ko je pizda napolnjena z velikim tičem. Moje bradavice so takrat zelo trde, hlačke pa mokre zaradi vlažne muce. Ko se pogovarjam po telefonu, je moja pizda razprta, božam si jo s prsti in nato si jo gladim vse močneje in močneje. Ga želiš poriniti v eno izmed mojih ozkih luknjic in uživati skupaj z menoj? Pokliči me, kmalu pričakujem pogovor s teboj.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Daria / Kod #75

  Ime mi je Daria, imam 26 let in sem sveže razvezana. Znana sem kot oseba, ki ima rada flirte, avanture in seks. Sem elegantna in seksi črnolaska z nesramnim nasmehom in vedno obuta v visoke petke. Obožujem, ko sem v centru pozornosti. Zaradi svojega provokativnega videza, sprožam vzdihe mnogih moških. Pri seksu vedno pomikam meje, tako da je zapeljevanje samo pot do izpolnjevanja mojih nenavadnih in vznemirljivih fantazij. Moja pizda je pripravljena za tvojega velikega in nabreklega tiča. Vedno iščem nove zadovoljitve. Sedaj potrebujem človeka za neverjetne orgazme, do katerih bi prihajala skupaj. Takoj zdaj si te želim v sebi, pokliči me.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Samanta / Kod #129

  Moje ime je Samanta. Imam 29 let, po naravi sem dinamična in aktivna, najbolj pa uživam v neobveznem druženju. Mnogi so mi rekli, da sem zelo karizmatična, seksi in strastna. Ukvarjam se z modelingom, obožujem se fotografirati gola ali v privlačnem spodnjem perilu. Moja želja je, da sklepam nova poznanstva z nekom, ki je svobodnega duha in s katerim bom doživela trenutke popolnega. Iskrenost mi je zelo, zelo pomembna, ker si vedno predstavljam iskreno različico same sebe. Poleg tega sem seveda radovedna, odprta za nove izkušnje in avanture. Želela bi si vzpostaviti močno in nepozabno razmerje, veliko raje kot le navaden flirt. Ko se ponoči dolgo in sproščeno pogovarjam brez kakršnihkoli predsodkov, se počutim zelo prijetno. Najbolj me rajca seksi moški glas prek telefona, zaradi česar sem hitro mokra in vroča, tako da je orgazem nujen. Želim se spustiti v novo izkušnjo ter se tesno povezati s stabilnim in zrelim moškim, ki ima enake želje kot jaz. Vedno sem dosegljiva, tako podnevi kot ponoči, in če si želiš spoznati nekaj novega, dovoli, da se skupaj napotiva k istemu cilju. Pokliči, čakam nate.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Lola / Kod #123

  Jaz sem Lola, sladka in spontana blondinka, ki se rada zabava in druži. Glede na to, da sem študentka, vedno znova spoznavam nove moške in dekleta, s katerimi sem dobra prijateljica. Po duši sem zelo fleksibilna, vzburjajo pa me razigrane, seksi in zelo vroče spolne fantazije. Tukaj sem zato, da bi našla nekoga, s katerim bi vzpostavila dolgoročno razmerje in s katerim bi se lahko pogovarjala o seksu in intimnostih. Če se bova skupaj pri vsemu počutila prijetno, potem pričakujem, da skupaj deliva spolne fantazije in doživljava skupne zadovoljitve. Želim si novih in diskretnih izkušenj med divjim seksom in to z moškim, ki ima eleganten in sofisticiran stil. Uživam v vseh novih izkušnjah, ki so lahkotne, sproščene in brez hitenja, le tako se lahko popolnoma povežem z moškim, ki ima rad intimne igrice in je pripravljen masturbirati med pogovorom, saj je prav to moj fetiš. Če si eden izmed tistih, ki iščejo elegantno in pravo senzualno dekle, potem si na pravem mestu. Sem nekoliko neučakana, zato se mi javi takoj, če razmišljaš tako kot jaz.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Nives / Kod #139

  Verjamem, da tisti pravi seks pride šele po 40-em letu. Pred kratkim sem se ločila in končala dolgoleten zakon. S partnerjem sva bila v vezi od 18-ega leta starosti, in on je bil moj edini moški. Ko me je nekoč mož prevaral, sem se pokavsala z njegovim najboljšim prijateljem. Zdaj, ko je ločitev končana in je njegov prijatelj napičil mojo muco, mi je močno žal saj vidim kaj vse sem zamujala. Češplja se mi navlaži vsakokrat ko pomislim kaj vse sem zamudila. Prav zato hočem sedaj nadoknaditi vsa izgubljena leta z urejenim in situiranim moškim brez obveznosti. Če si želiš izpolniti vse perverzne skrite želje, me pokliči in pomagaj da nadoknadim zamujeno.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Andreja / Kod #89

  Vedno me je gnala želja po pravem seksu. Sem zelo izkušena in rajcajo me starejši moški z očali. Pred nekaj meseci sem imela intenzivno seks zvezo s sosedom, ki me je fukal, ko žene ni bilo doma. Bil je razvraten in rad mi je zabil celega tiča, in ko sem mu ga pofafala, me je silil, da pogoltnem vso njegovo spermo do zadnje kapljice. Uživala sem v vsakem trenutku. Najbolj mi je bilo všeč, ko mi je v ritko vtaknil prst, medtem ko me je istočasno pohotno porival v obdelano pizdo. Vedno sem dobro razpoložena za seks in nove avanture, če si avanturist kot jaz, sem takoj za, kaj pa ti?

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Marina / Kod #107

  Moje ime je Marina. Moje spolne izkušnje so ogromne. Razlog, zaradi katerega sem tukaj, je ta, ker želim spoznati moškega, s katerim bi lahko delila svoje divje erotične fantazije in sanje. Želim si novih avantur, zabave in sproščanja, med katerimi bi doživela nepozabne spolne izkušnje. Privlačijo me moški, ki poznajo pot do popolnega zadovoljstva vseh čutov. Sem strastna in nenasitna, zelo me vzburjajo erotični pogovori, med katerimi me moški spolno zadovoljuje v različnih položajih, zatem pa doživljam zelo globoke orgazme in zadovoljitve. Če si pripravljen, da podeliva nekaj novih erotičnih želja in fantazij, me pokliči, saj neučakano čakam na tvoj klic.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Monika / Kod #133

  Pozdrav vsem skupaj. Sem Monika, stara 34 let, luštna in privlačna crnka. Sem zelo radovedna oseba in stalno razmišljam o seksu z dvema moškima hkrati. Pomisli, da medtem ko gledaš v moje modre oči, ti jaz fafam tiča, tvoj prijatelj pa me močno drži za boke in poriva v mojo vlažno in obrito pizdo, in prav to mi je najbolj všeč. To je moja vroča fantazija, ki me zelo rajca. Uživam v seksu brez obveznosti, najbolj so mi všeč mladi in krepki moški. Želela bi biti s teboj in tvojim najboljšim prijateljem, da bi podelila tisto, zaradi česar sem tako vroča in pohotna. Ali bi moja vlažna pizda tebi in tvojim prijateljem lahko istočasno nudila dovolj zadovoljstva? Pokliči me, da si izmenjamo mnenja o tvoji ideji, zaradi katere mi je vsak dan vroče.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Marijana / Kod #98

  Sem Marijana. Imam 34 let, dolge blond lase in zelo lepo telo. Sem zelo iskrena komunikativna in avanturistična duša. Ko gre za seks, nimam nikakršnih predsodkov. Uživam, ko v seksu dominiram, obožujem masturbacijo, fetiš stopal. Ne obstaja skoraj nič, česar do sedaj nisem poskusila v svetu seksa. Najbolj me vzburijo umazani seks pogovori, medtem ko ležim v postelji v tankih svilenih nogavicah in visokih rdečih petkah. Takrat se z razširjenimi nogami božam po moji obriti pizdi in sanjam o velikem kurcu. Želim, da si maksimalno pripravljen zame, saj ne boš nikdar razočaran. Vedno sem na voljo za seksi pogovor.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Valerija / Kod #131

  Moje pravo ime je Valerija, prijatelji pa me kličejo Val. Živim v manjši vasi, sem srednjih let z dokaj poudarjenimi oblinami in subtilno eleganco Nisem najboljša sogovornica, a zato veliko boljša med akcijo. Moža sem prevarala že nekajkrat, on pa tudi mene, in spet bi ga, če le najdem moškega za seks na dolgi rok. Res je, da obožujem velike tiče, večji kot je, bolj me izpolni. Rada tudi fafam, medtem ko imam šminko na ustih, to se mi zdi tako seksi in lepo in zelo pogosto me vzburi ta misel. Rada mahljam zaradi bolečine, zadovoljstva in užitka, že sedaj se stresem ob misli na dotik klitorisa. Divje spolne fantazije me dvigajo iz dolgočasnega dne in toliko je še stvari, ki si jih želim poskusiti. Če se odločiš, da me pokličeš, bi si želela odkriti še nekaj skrivnosti o sebi.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Luna / Kod #119

  Ime mi je Luna. Imam 27 let in delam kot natakarica v znanem nočnem klubu. Tukaj me vsi poznajo, imam veliko dobrih prijateljev in prijateljic. Sem kar sodobnih načel, brez kakršnihkoli predsodkov. Seks sem vedno doživljala kot največje zadovoljstvo. Največja izkušnja je bila takrat, ko me je za šankom natepaval prijatelj lastnika lokala, medtem ko so naju gledala še dva njegova znanca. Rekli so mi, da sem dobra fukačica, da imam sočno pizdo, da sem lepo obrita in urejena, da imam velike bradavice in velike joške. Tudi prijatelja sta me želela pofukati in dovolila sem jima. Seksali smo po vrstnem redu, eden za drugim, stalno so se menjali, vsak s svojim nabreklim kurcem, a vsi so imeli dovolj. Danes bi se spet dala dol na tak način, razpoložena sem, da zajaham enega ali dva tiča istočasno. Bi se mi danes pridružil? Če želiš doživeti najboljši orgazem v življenju, sem prava pohotnica za to. Pokliči me in se prepričaj, čakam na tvoj klic.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Rebeka / Kod #97

  Ime mi je Rebeka. Mnogi pravijo, da sem zapeljiva in ženstvena mlada dama. Znana sem kot iskrena oseba z optimističnim pogledom na življenje. Glede na to, da sem v zgodnjih tridesetih, me privlačijo novi razburljivi trenutki in avanture, moja zrelost in življenjske izkušnje pa pri tem pomenijo veliko prednost. Uživam v romantiki, a tudi v erotičnih doživljajih na diskreten način, ki jih bodo prinesli novi doživljaji. Rajca me, ko je moški med mojima nogama, medtem ko njegov jezik drsi globoko v mojo vlažno in obrito muco. Upam, da bom tukaj pritegnila pozornost šarmantnega gospoda, ki pozna prednosti diskretnih srečanj, med katerimi se lahko zgodi divji seks in uresničevanje najslajših skupnih spolnih fantazij. Če se ti dopadem, ne odlašaj in me takoj kontaktiraj, ker se že vnaprej veselim nove priložnosti za začetek česa trajnega in vzburljivega.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Lorena / Kod #109

  Pravijo, da so 30 leta zlata leta za seks, ter da je fukanje s starejšim moškim prava stvar. Kot kaže do sedaj nisem imela sreče, pred kratkim sem se skoraj razvezala. Razlog, zakaj želim spoznati nekoga novega, s katerim se bom močno dajala dol, je v tem, da sem v času zakona postala zelo potrebna. Imam 30 let, sem ohranjena in negovana črnolaska. Pripravljena sem na vse položaje in nimam nikakršnih predsodkov. Želim, da poskusiva vse…. Moja fantazija je najti dobrega starejšega žrebca, ki me bo z lisicami privezal na posteljo in mi lizal vlažno pizdo, nato pa me od zadaj porival v vsako luknjo. Če si starejši, galanten tip, ti lahko ponudim vročo in pohotno pizdo, v kateri boš popolnoma užival, to ti zagotavljam, saj sem že zdaj tako vroča. Vedno bolj sem nestrpna, iz dneva v dan in verjamem, da bom tokrat imela več sreče.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Anita / Kod #87

  Na internetu preživim veliko časa. Rada sem aktivna na družbenih omrežjih in seveda rada spoznavam luštne fante, vendar to ni vedno lahko. Zato iščem nova znanstva. Iščem intimne prijatelje in obožujem seks v troje.
  Sem tridesetletna kratkolasa rjavolaska, ne preveč visoke rasti. Imam široke boke in zelo lepo ritko, obožujem visoke petke in ozke oblekice s poudarjenim dekoltejem, saj imamo velike joške. Če so ti všeč punce, kot sem jaz, me pokliči, da se pogovoriva o vsem, kar ti je všeč, in tem, kar bi lahko počela.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Nina / Kod #137

  Jaz sem Nina. Imam 22 let, rdeče lase, temno rjave oči in obsedena sem s seksom. Zadnje čase sem zelo osamljena. Ko sem sama, uživam v igri z vibratorjem. Vendar pa potrebujem pravega partnerja za seks. Bi me lizal po vratu, stiskal moje velike joške, porival prste v mojo ozko luknjo v ritki in me porival istočasno? Moja vlažna muca je pripravljena za tvojega velikega tiča. Rada imam moške, ki prevzamejo nadzor med seksom, dominantne in ne podrejene moške. Ali si to lahko ti? Nisem tista sramežljiva bejba, saj zame tabuji v seksu ne obstajajo, kaj pa za tebe? Katere so tvoje fantazije? Pokliči me, imam veliko porednih skrivnosti, ki bi jih rada delila s teboj.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Martina / Kod #110

  Za večino ljudi sem samo skromna rjavolaska srednjih let. Ampak nihče od njih ne ve, da je seks moje življenje. Seksam lahko kjerkoli in kadarkoli, všeč mi je to početi večkrat na dan. Pogosto si predstavljam seks v kuhinji, kopalnici, na terasi, na prostem. Všeč so mi vse vrste seks doživetij, ne glede na to, kje se nahajam. Nikoli mi ni dovolj. Mi boste pomagali in zadovoljili moje pohotne želje?
  Všeč mi je seks v različnih položajih, oralni, analni. Všeč so mi mlajši moški, ki jim izpolnim še tiste najbolj perverzne želje. Čeprav izgledam skromno in bolj povprečno za žensko srednjih let, sem v resnici zelo pohotna dama, ki o seksu sanja na vseh mogočih mestih.
  Če želite izvedeti, kako zagreta sem, me pokličite.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna

 • Ema / Kod #42

  Jaz sem Ema, mlada mamica, ki želi prijetne trenutke in neomejeno zadovoljstvo. Četudi imam nekoliko bolj poudarjene obline, velike in bujne joške, ti bo moj talent za seks priredil nepozabno izkušnjo. Če si moški, ki zna uživati v vseh čarih seksa, če te vzburjajo moje obline in pri tem znaš zadovoljiti moje lepo telo, me boš zlahka našel. Iščem nekoga, ki zna uživati v diskretnem seksu, nekoga, ki ga bom oralno zadovoljila in s komer bom lahko preživela nepozabne trenutke. Potreben mi je nežen in strasten ljubimec v času, ko je moj mož odsoten. Pokliči me in videl boš, kako strastna sem.

  Slobodno

  Zauzeto

  Trenutno nedostupna